Coloria

Ulkomaalit

COLORIA ULKOMAALIT

 

Talon ulkomaalaus ajankohtaista?

Meiltä löytyy apu niin uusille kuin vanhoille ulkopinnoille. Ulkomaalit Colorialta, olkaa hyvä!

 

Valittavanasi on kuusi eri tyyppistä ulkomaalia valikoimastamme riippuen siitä millaisen pinnan ja kiiltoasteen taloosi haluat. Jos haluat kiiltävän ja peittävän pinnan niin valitse Coloria KotikartanoColoria Linnea Titan on valintasi, jos taas haluat puolihimmeää pintaa. Linnea Titanissa käytetään alan viimeisimmän sideaineen tuotekehityksen tulosta

ja se täyttää vaativammankin kohteen odotukset kestävyydessä, lujuudessa ja värinkestossa. Toinen puolihimmeä vaihtoehto ulkomaaliksi on Coloria Akrylaatti. Mikäli taas haluat puutalosi julkisivun puunsyyt kauniisti näkyviin niin suosittelemme Coloria Pihla Pro Peittosuojaa

 

Luonnonöljypohjainen Coloria Aino Kuultosuoja  imeytyy puuhun eikä muodosta kalvoa, joka sään rasituksesta irtoaisi. Suosittelemme, että Aino Kuultosuoja sävytetään, jotta saadaan riittävä suoja uv-säteilyä vastaan. Tuote on sävytettävissä markkinoilla olevien kuultavien värikarttojen mukaan. Coloria Aino Kuultosuoja soveltuu myös niinkin vaativille pinnoille kuin höylätylle puutavaralle, jossa kalvoa muodostavat puunsuojat eivät pysy kiinni.

 

Coloria Kivitalomaalilla saat kivitaloosi täyshimmeän, hengittävän ja sään kestävän suojan.

Kaipaatko terassillesi ja sen kalusteille pitkäaikaista suojaa Suomen vaihtelevaa ilmastoa vastaan?

Terassille ja terassikalusteille suosittelemme Coloria Puuöljyä. Se on laadukas luonnonöljypohjainen vesiohenteinen puuöljyemulsio. Se suojaa puuta kosteudelta ja lialta sekä vähentää puupinnan halkeilua. Coloria Puuöljyä on saatavissa värittömänä ja se voidaan sävyttää markkinoilla olevien kuultavien puunsuojakarttojen mukaan. Lisäksi valmissävynä löytyy lämpökäsitellyn puun sävyinen ruskea Puuöljy.

 

 

 

Onko mattotelineesi, tikkaiden tai vesikourujesi maali halkeillut ja haluaisit niihin uutta maalipintaa?

Coloria Pihapiirin Metallimaali sopii tähän tarkoitukseen. Se sopii sekä uusille että aikaisemmin maalatuille pinnoille.

 

Erinomaisten tartuntaominaisuuksiensa puolesta se sopii myös käytettäväksi alkydi- ja lateksimaalien huoltomaalaukseen. Vanha irtoava maalipinta harjataan tai hiotaan pois. Poista paksut halkeilleet maalipinnat kokonaan. Vanha maalipinta pestään joko ammoniakki- tai pesuaineliuoksella ja huuhdotaan huolellisesti vedellä pesun jälkeen, tai korkeapainepesurilla ja vedellä.

 

Pihapiirin Metallimaalilla pystyt käsittelemaan myös esimerkiksi ikkunalaudat ulkona ja uudet metallituotteet, kuten sinkkiruukut tai sinkityt ulkovalaisimet. Maalaa uusi sinkitty pinta aikaisintaan seuraavana vuonna. Puhdista pinta mahdollisesta ruosteesta, liasta ja irtoavasta aineksesta kaapien ja teräsharjalla hangaten. Huuhdo vedellä ja anna kuivua hyvin. Alumiinipinnat on karhennettava ennen maalausta.

 

 

 

Kaikki ulkotuotteemme sisältävät laadukkaan, juuri Suomen muuttuviin ja rankkoihin sääolosuhteisiin kehitetyn tehoaineen, joka suojaa maalipintaa homehtumiselta. Teemme jatkuvasti kehitystyötä ja etsimme parempia ja parempia raaka-aineita, jotta maalauskokemuksesi itse maalauksesta koko maalin elinikään olisi paras mahdollinen. Teemme myös voimakkaasti kehitystyötä niin maalien kuin maalaajienkin turvallisuuden puolesta. 

Tuotteemme

Tuotevalikoimamme kattaa sekä yksityisen kuluttajan että ammattikunnan tarpeet.
Coloria -kattonimestä tunnistatte tuotteemme.

Rakennusmaalit »
Sisämaalit »
Ulkomaalit »
Lakat ja öljyt »
Tasoitteet »
Muut tuotteet »
Tietosuojakäytäntö ›